Ακλόνητα φαβορί Απόλλων, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

Με τέσσερις αγώνες στην Κύπρο συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Πάφος-Απόλλων
Σε εξ αναβολής αγώνας για το πρωτάθλημα, ο Απόλλωνας φιλοξενείται από την Πάφο και θέλει πάση θυσία το τρίποντο μετά από δύο σερί ισοπαλίες. Στις αποδόσεις της Megabet Plus έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς το διπλό προσφέρει 1.09, ενώ ο άσος είναι 14.11. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 6.26. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 1.41, ενώ για το under είναι 2.55.

Ανόρθωση-Αγία Νάπα
Η Ανόρθωση μπαίνει στον Β' γύρο του κυπέλλου σοβαρή μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε απέναντι στην Ξυλοτύμπου. Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Ανόρθωση έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για νίκη καθώς ο άσος προσφέρει 1.06, ενώ το διπλό δίνει 16.09. Η απόδοση για την ισοπαλία είναι στο 7.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, η απόδοση για το over δίνει 1.23, ενώ για το under 3.17.

Ερμής-ΑΠΟΕΛ
Το ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην μάχη του κυπέλλου, έχοντας για πρώτο αντίπαλο τον Ερμή. Είναι φαβορί για την νίκη και αυτό φαίνεται από τις αποδόσεις της Megabet Plus, καθώς το διπλό προσφέρεοι 1.44, ενώ ο άσος είναι στο 5.46. Για την ισοπαλία η απόδοση είναισ το 3.86. Για την επιλογή του over η απόδοση είναι 1.70, ενώ για το under είναι 1.92.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο