ΑΠΟΕΛ και Megabet Plus ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η διάσκεψη Τύπου του ΑΠΟΕΛ μαζί με τη Megabet Plus, επ’ ευκαιρίας της συνεργασίας του Σωματείου και τη μεγαλύτερη στοιχηματική αλυσίδα στην Κύπρο.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω την Megabet για την στήριξη της. Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί για χρόνια!» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Μάριος Χαραλάμπους.

 

«Μεγάλη τιμή για την Megabet που συνεργάζεται με το ΑΠΟΕΛ. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να στηρίξουμε το Σωματείο» είπαν εκ μέρους της Megabet Plus οι Γιώργος Χαλουμής και Γιάννος Κανέλλας.

 

«Ευχαριστούμε εκ μέρους του πετοσφαιρικού τμήματος την Megabet plus. Είναι ο κύριος χορηγός της ομάδας πετόσφαιρας και προβάλλεται στο μπροστινό μέρος. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά οικονομικά και στην εξεύρεση πόρων και εταιρείες όπως η Megabet plus μας βοηθούν για να κυλήσει η χρονιά ομαλά να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας» τόνισε με τη σειρά του ο Ζήνωνας Σεβέρης, υπεύθυνος πετοσφαιρικού τμήματος.

«Ευχαριστούμε την Megabet. Εύχομαι μαζί να πανηγυρίσουμε τίτλους» δήλωσε ο Παναγιώτης Παναγιώτου, υπεύθυνος τμήματος φούτσαλ.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα όλα τα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω της ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε τις βαθμολογίες και τα στατιστικά απο όλο τον κόσμο