Βασιλική Κουρρή: "Ευχαριστώ τη Megabet Plus για τη στήριξή της"

Τέσσερα χρυσά κατέκτησε στο σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού στο άθλημα ο Σύλλογος από την επαρχία της Λάρνακας.
 
Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Περιφερειακού Συλλόγου Τζούντο Κίτιον στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. Ο υπεύθυνος του Συλλόγου κ. Μαρίνος Πίπονας και η Βασιλική Κουρρή είπαν: «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι αγωνίστηκαν, και όχι μόνο σε όσους κατάφεραν και πήραν μετάλλιο, αλλά σε όλους, αφού η προσπάθειά τους ήταν εξαιρετική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα Megabet Plus για τη στήριξή της».
 
Στο σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού εντός συνόρων στο άθλημα του τζούντο, ο Σύλλογος Τζούντο Κίτιον πήρε την πρωτιά για 3η συνεχόμενη χρονιά. Συνολικά, οκτώ αθλητές του Συλλόγου κατέκτησαν μετάλλια, εκ των οποίων οι τέσσερις το χρυσό.
 
Με την επικράτηση στο Παγκύπριο, ο Σύλλογος Τζούντο Κίτιον βάζει πλώρη για άλλη μια πρωτιά και στη συνολική κατάταξη του έτους, αφού με τις επιτυχίες εντός του 2018, παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Με 11.970 πόντους βρίσκεται στην 1η θέση, έχοντας μαζέψει 5320 πόντους στο Παγκύπριο Ανδρών-Γυναικών.
 
Στο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Τζούντο, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στα 48κ. η Βάσια Κούρρη, στα 66κ. ο Χρίστος Τρικωμίτης, στα 100κ. ο Μιχάλης Κλείτου και στα +100κ. ο Παναγιώτης Κυριάκου. Το αργυρό μετάλλιο πήρε στην κατηγορία +100κ. ο Βαλάντης Ευστρατίου, ενώ τα τρία χάλκινα μετάλλια πήραν η Μαγδαληνή Νικολάου (63κ.), Κυριάκος Νικολάου (90κ.) και Στέφανος Κώστα (+100κ.).
 
 
Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τζούντο αποτέλεσε, παράλληλα, και αγώνα πρόκρισης για τους Μεσογειακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν τέλη Ιουνίου στην Ταραγόνα. Αναμένεται πως δύο αθλητές του Συλλόγου Κίτιον θα δώσουν το 'παρών' τους στην ισπανική πόλη, εκπροσωπώντας την Κύπρο στην σημαντική αυτή διοργάνωση.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο