ΕΑΣ: Πρωτιά της Megabet Plus στα αδειοδοτημένα υποστατικά

Τεράστια είναι η ανάπτυξη της Megabet Plus, της μεγαλύτερης αλυσίδας στοιχημάτων στην Κύπρο, όπως φαίνεται από την επίσημη λίστα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων.

Στην κορυφή της λίστας είναι η Megabet Plus με 170 υποστατικά σε όλη την Κύπρο ενώ είναι σε αναμονή επιπλέον 15 αιτήσεις. Τη τριάδα συμπληρώνουν η εταιρεία ΟΠΑΠ (2η θέση) και η Betonalfa με 67 υποστατικά.

Ιδιαίτερη ανάπτυξη έχει γίνει στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου ενώ ιδιαίτερη ισχυρή παρουσία έχει η Megabet Plus στην Λάρνακα και στην ελεύθερη περιοχή Αμμμοχώστου.

Επιπρόσθετα, η Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων έχει εγκρίνει την πρόταση της Megabet Plus για να αναβαθμιστεί η αίθουσα Μαρκί στον Ιππόδρομο. Πλέον, ο κόσμος θα απολαμβάνει πλέον πολυτέλεια και άψογη εξυπηρέτηση στο συγκεκριμένο χώρο της Λέσχης Ιπποδρομιών.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100% μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας και θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πράκτορες της Megabet Plus τυγχάνουν VIP μεταχείρισης από τη διεύθυνση της εταιρείας και εργοδοτούνται πέραν των 500 Ελληνοκύπριων υπαλλήλων. Επιπρόσθετα στηρίζονται κατά επιλογή μόνον κυπριακές εταιρείες υπηρεσιών ανακυκλώνοντας έτσι το εγχώριο εισόδημα.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο