Εγκαίνια για το νέο πολυτελές πρακτορείο στην Πάφο

H Megabet Plus, η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο, εγκαινίασε την Παρασκευή (15 Φεβρουαρίου 2019) το νέο πολυτελές πρακτορείο της στην Πάφο. Το παρών τους στα εγκαίνια έδωσε εκ μέρους της Megabet Plus ο κ. Λάζαρος Φιλίππου μαζί με τον κ. Σωκράτη Χριστοδούλου και την κ. Μαρία Λοϊζου αλλά και πλήθος κόσμου.

 

 

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο κ. Φιλίππου, που στην ομλία του τόνισε: "Η οικογένεια της Megabet Plus μεγαλώνει συνεχώς και είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω ακόμη ένα πρακτορείο στην αλυσίδα της εταιρείας. Αυτή τη στιγμή στο Megabet Plus εργοδοτούνται πέραν των 700 ατόμων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι Κύπριοι πολίτες".

 

"Το πρακτορείο έχει όλες τις πολυτέλειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών με βάση τις ψηλές επαγγελματικές προδιαγραφές που έχει η Megabet Plus", πρόσθεσε.

 

Ο κόσμος μπορεί να το βρει στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 1 στην Πάφο ενώ έχει αδειοδοτηθεί από την Εθνική Αρχη Στοιχημάτων της Κύπρου και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον Υπεύθυνο Στοιχηματισμό. Επίσης, είναι ανοικτό καθημερινά και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα όλα τα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω της ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε τις βαθμολογίες και τα στατιστικά απο όλο τον κόσμο