Νέοι και Στοίχημα: Ασφαλές Παιχνίδι

Η Mebabet Plus στηρίζει την Ημερίδα με θέμα «Νέοι και Στοίχημα: Ασφαλές Παιχνίδι» που διοργάνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της ΠΟΕΔ.

 

Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος της Ημερίδας, θα πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον δρα Ανδρέα Καπαρδή, καθηγητή του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, με θέμα «Στοίχημα και Τυχερό Παιχνίδι: Νομικές, ψυχολογικές και εγκληματολογικές πτυχές». Επίσης, έγινε παρουσίαση έρευνας σχετικά με το στοίχημα από το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου και παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση εξαρτητικών συμπεριφορών στο στοίχημα, www.responsiblegaming.gov.cy. 

 

Στο δεύτερο μέρος της Ημερίδας, πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια (ομάδες εργασίας) με σκοπό την εξαγωγή πορισμάτων για τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του εθισμού στο στοίχημα, τα οποία θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση του Σχεδίου Δράσης 2017-2018 της Αρχής.

 

Κεντρικός σκοπός αυτής της Ημερίδας είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων από τις απόψεις και τους προβληματισμούς της νεολαίας, αλλά και γενικότερα τις θέσεις κάθε εμπλεκόμενου μέρους της κοινωνίας, σχετικά με το φαινόμενο του εθισμού στο στοίχημα και το τυχερό παιχνίδι, αλλά και για τους τρόπους, με τους οποίους γίνεται ουσιαστική πρόληψη του προβλήματος και επιτυχής αντιμετώπισή του στις περιπτώσεις εθισμού και παθολογικής συμπεριφοράς.

 

Η καταγραφή των θέσεων των εμπλεκόμενων φορέων θα αποτυπώσει κάποια βασικά χαρακτηριστικά της διάδοσης του φαινομένου και πώς αυτό γίνεται αντιληπτό από την κοινωνία μας σήμερα, ενώ παράλληλα θα υιοθετηθούν ιδέες ως προς τις κατευθύνσεις που θα πάρει η Αρχή για την καλλιέργεια συνείδησης υπεύθυνου στοιχηματισμού στους νέους και την κοινωνία γενικότερα.

 

Την Ημερίδα χαιρέτησε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο