Οικονομική στήριξη του Οργανισμού "Αγκαλιά Ελπίδας"

Τη Τρίτη 4 Ιουλίου διοργανώθηκε μουσική βραδιά με τους Quintus Ensemble" στην πύλη Αμμοχώστου για την οικονομική στήριξη του Οργανισμού γονέων και φίλων παιδιών με εγκεφαλικές και άλλες παραλύσεις "Αγκαλιά Ελπίδας". Μέγας χορηγός η Megabet Plus.


Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Λέσχη Λαϊονές Λευκωσίας-Κερύνειας, η κ. Καίτη Σορόκκου ευχαρίστησε την Διευθήντρια της Megabet Plus, κ. Βάσω Ελισσαίου για την οικονομική στήριξη στο δύσκολο έργο της λέσχης.

Η Παγκύπρια Οργάνωση Γονέων και Φίλων Παιδιών με Εγκεφαλικές και άλλες Παραλύσεις «Αγκαλιά Ελπίδας» είναι παγκύπριος μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε τον Αύγουστο 2008 (αρ. εγγρ. 235146).

Η Αγκαλιά Ελπίδας υποστηρίζει ενεργά τα ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα των παιδιών με εγκεφαλική παράλυση (ΕΠ) και άλλες αναπηρίες, προωθώντας παράλληλα μια ολιστική προσέγγιση για την ένταξή τους και την πλήρη συμμετοχή στην κοινωνία και την πρόσβαση στις δημόσιες διαδικασίες, προκειμένου να τους βοηθήσει να καθορίσουν το μέλλον τους. Ο Οργανισμός ιδρύθηκε για να καλύψει το κενό στις υπάρχουσες και μη υπάρχουσες δομές στην έγκαιρη διάγνωση και παρέμβαση, την αποκατάσταση, την εκπαίδευση, τη θεραπεία, την καθημερινή φροντίδα, κλπ Παρακολουθεί την ισχύουσα νομοθεσία και υπηρεσίες και παρεμβαίνει για να ασκήσει πιέσεις για βελτιώσεις, ενώ εργάζεται για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Η Αγκαλιά Ελπίδας χαίρει ευρύ σεβασμού από τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, ιδίως από τον τομέα των οργανώσεων ατόμων με αναπηρία. Συνεργάζεται στενά με κυβερνητικές υπηρεσίες, με κοινοβουλευτικές επιτροπές και τα μέλη της, Πανεπιστήμια (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, Πανεπιστήμιο Κύπρου) και διατηρεί έναν διάλογο με τις τοπικές αρχές (σε δημοτικό και περιφερειακό επίπεδο). Οι δραστηριότητές της υποστηρίζονται οικονομικά από το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ενώ τα δύο ετήσια σεμινάρια του διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο