Ολυμπιακός: Παρουσίασε τη συνεργασία με Megabet Plus

Τη συνεργασία του με την εταιρεία MEGABET PLUS ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στο οίκημα του Σωματείου του, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για τον απολογισμό της δημοσιογραφικής διάσκεψης με θέμα την παρουσίαση του Μέγα Χορηγού της ομάδας μας την Μegabet Plus αλλά και την επίσημη εμφάνιση με την χορηγό εταιρία. Το παρών τους έδωσαν εκ μέρους της MEGABET PLUS ο Γιώργος Χαλλουμής και η Άντρη Ηλία ενώ τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κώστας Σεραφείμ και ο παίκτης Κωνσταντίνος Σαμάρας.

Μέσα σε κλίμα ευφορίας για αυτή την πολύ σημαντική συμφωνία και για τις δύο πλευρές, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Κωστάκης Σεραφείμ. Αφού ευχαρίστησε την χορηγό εταιρια μέσω των εκπροσώπων τις, εξήρε το έργο της Megabet Plus ειδικά στον χώρο του αθλητισμό και ευχήθηκε μέσω αυτής της συνεργασίας οι στόχοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ να επιτευχθούν ούτως ώστε αυτή η πολύ καλή συμφωνία να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, παρόλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες.

O κύριος Γιώργος Χαλλουμής, εκ μέρους της MEGABET PLUS , σημείωσε:
“Είναι μεγάλη χαρά για την εταιρία μας, μιας εταιρίας κυπριακών συμφερόντων, που ανακοινώνει και επίσημα τη συνεργασία με το σωματείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Εκ μέρους της MEGABET PLUS , της μεγαλύτερης αλυσίδας στοιχημάτων στην Κύπρο και της ιστοσελίδας megabetplus.com.cy θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για την άψογη συνεργασία που έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν.

Πρωταρχικός παράγοντας για την χορηγικη μας συνεργασία ήταν και είναι η αδιαμφισβήτητη σχέση αγάπης που υπάρχει μεταξύ του ιστορικού Σωματείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και των φιλάθλων της.

Είναι τιμή της εταιρίας μας η προβολή σαν ΜΕΓΑ χορηγός πάνω στην φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Ευχόμαστε να είναι η αρχή για νέες επιτυχίες που θα γεμίσουν χαρά όλους τους φίλους της ομάδας γιατί το αξίζουν και φυσικά άνοδο στην Ά κατηγορία.

Καλή επιτυχία σε όλους στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στον προπονητή και στους παίκτες”

Τέλος τον λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Σαμάρας όπου και αυτός με την σειρά του έστειλε τις ευχαριστίες του στην εταιρία, δηλώνοντας ότι θα κάνουν τα πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με την παράδοση της επίσημης μαυροπρασινης φανέλας στην χορηγό εταιρία και με τις καθιερωμένες φωτογραφίες χορηγού και ομάδας.

Θερμές ευχαριστίες στην MEGABET PLUS και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα όλα τα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω της ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε τις βαθμολογίες και τα στατιστικά απο όλο τον κόσμο