Ποδοσφαιρικό στοίχημα στον Ιππόδρομο ενόψει Μουντιάλ

H Λέσχη Ιπποδρομιών πρωτοπορεί καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Megabet Plus, την μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο, για να αναβαθμιστεί η αίθουσα Μαρκί στον Ιππόδρομο.

Πλέον, απομένει η έγκριση από την Εθνική Αρχή Στοιχήματος, με την πρόεδρο κ. Ιωάννα Φιάκκου να μελετά το θέμα με θετικό φακό. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Λέσχης Ιπποδρομιών κ. Γιώργος Χατζημηνάς ανέφερε πως υπήρξε πρόταση από την Megabet Plus και εξήγησε πως πρώτα χρειάζεται να εξεταστεί το θέμα από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Παράλληλα, παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως η άδεια θα δοθεί πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Η πρόταση της Megabet Plus είναι εξαιρετική αφού θα αναβαθμιστεί η αίθουσα Μαρκί και ο κόσμος θα απολαμβάνει πλέον πολυτέλεια και άψογη εξυπηρέτηση στο συγκεκριμένο χώρο, είπε αρχικά Γενικός Διευθυντής της Λέσχης Ιπποδρομιών κ. Γιώργος Χατζημηνάς.

«Πριν όμως οριστικοποιηθεί η πρόταση οφείλουμε να περιμένουμε να εξετάσει το θέμα από την Εθνική Αρχή Στοιχήματος. Είμαι σίγουρος πως η πρόεδρος της ΕΑΣ η κ. Φιάκκου, η οποία επιτελεί ένα εξαιρετικό έργο, θα μελετήσει το θέμα και δώσει την έγκριση για αυτή την καινοτόμο ιδέα».

Η κ. Φιάκκου έχει βελτιώσει στα μέγιστα το χώρο των εταιρειών στοιχημάτων ΕΑΣ ενώ έχει βοηθήσει στα μέγιστα το Υπουργείο Οικονομικών καθώς υπάρχει αύξηση των δημοσίων εσόδων.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο