Προβάδισμα σε Νέα Σαλαμίνα και Άρη

Συνέχεια στο κυπριακό πρωτάθλημα με σημαντικές αναμετρήσεις για το κάτω διάζωμα της βαθμολογίας. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει το Νέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός και το Άρης-Πάφος, που σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικά στην μάχη αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, ο άσος για νίκη της Νέας Σαλαμίνας είναι 1.67, ενώ το διπλό για τον Ολυμπιακό είναι 4.86. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.56. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 1.79, ενώ για το under είναι 1.91. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.79.

Για τον αγώνα στο Τσίρειο, οι αποδόσεις της Megabet Plus δίνουν προβάδισμα στον Άρη, καθώς ο άσος προσφέρει 2.32, ενώ στην αντίθετη πλευρά το διπλό για νίκη της Πάφου δίνει 3.09. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.01. Όσον αφορά τις επιλογές για τα τέρματα που θα σημειωθούν, το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.67. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.83.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100% μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο