Το πάρτυ ρεβεγιόν 2018

Πλούσιο θέαμα, πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα πρόσφερε η Megabet Plus στο προσωπικό, τους πράκτορες και όλους τους συνεργάτες της στο στο πάρτι ρεβεγιόν της που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου. 

 

Το ρεβεγιόν δεν είχε μόνο διασκεδαστικό ύφος αλλά και φιλανθρωπικό αφού έγινε έκθεση με πίνακες του Ανδρέα Ιωαννίδη  για την οικονομική ενίσχυση του ταμείου για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων.

 

Πέραν των 700 καλεσμένων γέμισαν την αίθουσα του "Κτήμα Μακένζυ" ενώ προσωπικότητες του πολιτικού, αθλητικού, κοσμικού και εκκλησιαστικού χώρου τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε την Διεύθυνση της Εταιρείας για την προσφορά της στην κοινωνία και στο χώρο του αθλητισμού.

 

Το παρών τους έδωσαν, επίσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Γιώργος Προκοπίου, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας, εκ της Διεύθυνσης της Λέσχης Ιπποδρομιών οι Γιώργος Χατζημηνάς, Χρίστος Πετρούτσιος, ο Αρχιμανδρίτης εκ Ναζαρέτ πάτερ Αντρέας και ο πρόεδρος της εκκλησιαστικής επιτροπής Δρομολαξιάς, η Δικηγόρος και ο συντονιστής  του Σύνδεσμο Εταιρειών Στοιχημάτων Κύπρου, Χριστιανά Μάρκου και Γιώργος Χατζηγιάννης.

 

Οι Πρόεδροι και Διευθυντές των κορυφαίων συλλόγων στην Κύπρο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχαρίστησαν την εταιρεία για την έντονη προσφορά της στο χώρο του αθλητισμού που υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ..

 

Σε μία φιλική ατμόσφαιρα οι πρόεδροι των ομάδων διασκέδασαν και συμμετείχαν στη καλλιτεχνική βραδιά ενώ ευχαρίστησαν την εταιρεία για τις χορηγίες. Ο Ανδρέας Παντελή εκπροσώπησε την ομάδα της Αμμοχώστου ενώ παρών ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντώνης Δημητρίου. Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν οι Ο Αντώνης Τζιωνής (πρόεδρος Ομόνοιας), Σταύρος Δημοσθενους (Άρης), Άντυς Λόππας (Αλκή) και Αντρέας Λευκαρίτης (ΑΕΚ μπάσκετ), καθώς επίσης και ο διευθυντής της ΑΕΚ Αυξέντης Ευαγγέλου με το μέλος του Δ.Σ. Εύμαιο Ευθυμιάδη.

 

Ο Λάζαρος Φιλίππου, ο εκπρόσωπος της Megabet Plus ευχαρίστησε τους συνεργάτες και πράκτορες που όλοι μαζί σαν οικογένεια ανέβασαν την εταιρεία στην κορυφή καθιστώνας την την μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην με 161 αδειούχα πρακτορεία στοιχημάτων κλάσεως Α'. Πρόσθεσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαίους συλλόγους επενδύοντας πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ δραστηριοποιείται σε κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσα από χορηγίες και κοινωφελείς εκδηλώσεις.

 

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς παρουσίασε ο ηθοποιός Μανώλης Αναστασίου. Η βραδιά απογειώθηκε με τα τραγούδια της εντυπωσιακής Κατερίνας Στικούδη, και τους κορυφαίους Κύπριους τραγουδιστές, Σταύρο Κωνσταντίνου και Έλενα Ανδρέου, που διασκέδασαν και ξεσήκωσαν τους θαμώνες.

 

Την καλλιτεχνική βραδιά συμπλήρωσαν η σάτιρα του κωμικού Μιχάλη Κάκκουφα, οι "Magic Queens" με εντυπωσιακή επίδειξη χορού belly dance ενώ ο διεθνής φήμης ταχυδακτυλουργός Νικόλας Λιοτατής "μάγεψε" το κόσμο με μοναδικό σώου. Παρούσα ήταν και η γυναικεία ομάδα beach handball, Megabet Plus Ladiez.

 

Η Megabet Plus κλήρωσε πάρα πολλά δώρα στους συνεργάτες και πράκτορες της προσφέροντας δεκάδες τηλεοράσεις και ένα αυτοκίνητο.

Δείτε το φωτορεπορτάζ.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο