Φαβορί για το διπλό Ομόνοια και Απόλλων

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται το κυπριακό πρωτάθλημα, με την διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής.

Ολυμπιακός-Ομόνοια
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και πάει φουλ για το 3Χ3 με τον Ιβάιλο Πέτεφ στην τεχνική ηγεσία. Στον αντίποδα, οι μαυροπράσινοι είναι ενισχυμένοι με νέες μεταγραφές και ελπίζουν σε ένα έκπληξη. Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Ομόνοια το φαβορί καθώς το διπλό έχει απόδοση 1.44, ενώ ο άσος είναι 5.28. Η επιλογή για το ισόπαλο σκορ προσφέρει 4.08. Όσον αφορά τα γκολ, η απόδοση για το over δίνει 1.60, ενώ για το under 2.21.

Ερμής-Πάφος
Καθοριστικός αγώνας ανάμεσα σε Ερμή και Πάφο, με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμολογικό κέρδος. Στις αποδόσεις της Megabet Plus προβάδισμα έχει ο Ερμής καθώς ο άσος προσφέρει 1.79, ενώ το διπλό είναι 3.71. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.30. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 1.93, ενώ για το under είναι 1.78.

Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων
Ο Απόλλωνας εκστρατεύει στη Λάρνακα για να αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα, και θέλει πάση θυσία επιστροφή στις νίκες, όμως και οι ερυθρόλευκοι θέλουν κέρδος αφού πλέον κινδυνεύουν με διαβάθμιση. Στις αποδόσεις της Megabet Plus, ο Απόλλωνας έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για νίκη καθώς το διπλό προσφέρει 1.22, ενώ ο άσος δίνει 8.88. Η απόδοση για την ισοπαλία είναι στο 4.88. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, η απόδοση για το over δίνει 1.59, ενώ για το under 2.22.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο