Φιλανθρωπικός αγώνας στήριξης των συνανθρώπων μας

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23/7/18 ο φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο Kamares Futsal μεταξύ της επίλεκτης ομάδας της Megabet Plus και της ομάδας επιλέκτων του Αντώνη Δημητρίου.

Η Megabet Plus πήρε μία τεράστια νίκη με σκορ 5-4 ρίχνοντας στο κάζο την ομάδα του Αντώνη Δημητρίου. Το ματς ήταν αμφίρροπο με την ομάδα του πρώην Πρόεδρου της Ανόρθωσης να προηγείται με 3-0.

Ωστόσο, η Megabet Plus ανασυντάχθηκε με οδηγίες του Δώρου Τσάκρου παρόλο το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων. Με σωστή οργάνωση και κλείνοντας τους αντιπάλους στο μισό γήπεδο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα 3-3. Και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα της Megabet Plus θα πετύχαινε και τέταρτο γκολ, καθώς ο αντίπαλος δεν μπορούσε να ανταλλάξει σωστά την μπάλα, σε μία αντεπίθεση έγινε το 4-3.

Αυτό δεν πτόησε την ομάδα της Megabet Plus που κατάφερε κάνει την επική ανατροπή και να κερδίσει τον αγώνα με 5-4 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς. Οι αντιπάλοι αποδέχθηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου, στέλνοντας τον Αντώνη Δημητρίου με σκυμμένο το κεφάλι για κρύο ντους.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο