2.26 το over στο ντέρμπι της Λεμεσού

Το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού, Απόλλων-ΑΕΛ, δεσπόζει των σημερινών αναμετρήσεων στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε εντυπωσιακή αγωνιστική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια ΑΕΛ που δεν πατάει και πολύ καλά τελευταία, αλλά διαθέτει εξαιρετική άμυνα και θα διεκδικήσει το κέρδος.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, ο Απόλλωνας είναι το φαβορί για τη νίκη καθώς ο άσος προσφέρει 1.67, σε αντίθεση με το διπλό που δίνει 5.71. Η επιλογή για την ισοπαλία έχει απόδοση 3.39. Όσον αφορά τα γκολ, το over έχει απόδοση 2.26 ενώ το under έχει 1.64. Για την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση δίνει 2.29.

Άρσεναλ-Τσέλσι
Κομβικής σημασίας είναι το ντέρμπι του Λονδίνου, κυρίως για την Άρσεναλ που αν δεν κερδίσει θα μείνει πίσω στην μάχη της τετράδας. Στον αντίποδα, η Τσέλσι παρουσιάζεται ανεβασμένη και βαθμολογικά πιο άνετη.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, οι αποδόσεις παρουσιάζονται κάπως ισορροπημένες. Η Τσέλσι έχει ελαφρύ προβάδισμα καθώς το διπλό προσφέρει 2.37, ενώ ο άσος για νίκη της Άρσεναλ παρέχει 2.98. Για το ισόπαλο αποτέλεσμα η απόδοση δίνει 3.33. Για τα γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα, η επιλογή για το over δίνει 1.77, ενώ για το under 2.07. Για την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση είναι 1.64.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο