2.59 η Ανόρθωση, 2.73 η ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής

Το ντέρμπι κορυφής στo κυπριακό πρωτάθλημα με την Ανόρθωση να υποδέχεται την ΑΕΚ. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να βρίσκεται τελευταία η ΑΕΚ που σε περίπτωση νίκης πάει στο +6, ενώ η Ανόρθωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες αλλά καλείται να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα. Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Ανόρθωση έχει ελαφρύ προβάδισμα καθώς ο άσος έχει απόδοση 2.59, ενώ το διπλό είναι 2.73. Η επιλογή για το ισόπαλο σκορ προσφέρει 2.65. Όσον αφορά τα γκολ, η απόδοση για το over δίνει 1.58, ενώ για το under 2.19.

ΑΠΟΕΛ-Αλκή
Το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Αλκή και σαφέστατα είναι το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο, απέναντι σε μια Αλκή που θα παλέψει για το καλύτερο. Στις αποδόσεις της Megabet Plus έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς ο άσος προσφέρει 1.15, ενώ το διπλό είναι 9.55. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 5.53. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 2.01, ενώ για το under είναι 1.72.

ΑΕΛ-Εθνικός
Η ΑΕΛ ψάχνει εδώ και καιρό μια νίκη και θα τα δώσει όλα απέναντι στον Εθνικό για να την πετύχει. Ο Εθνικός παλέψει για να πάρει έστω την ισοπαλία. Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η ΑΕΛ έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για νίκη καθώς ο άσος προσφέρει 1.20, ενώ το διπλό δίνει 12.03. Η απόδοση για την ισοπαλία είναι στο 4.64. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, η απόδοση για το over δίνει 1.91, ενώ για το under 1.79.

PRE MATCH

Μπορείτε να κατεβάσετε το pre-match της ημέρας με τα ανάλογα παιγνίδια και τιμές

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τις τιμές μέσω τις ιστοσελίδας μας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Δείτε βαθμολογίες και στατιστικά πρωταθλήματων απο όλο τον κόσμο