ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η MEGABET PLUS είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων και θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Κύπρο.

 

Το "στοίχημα" στο Λεξικό της Οξφόρδης ορίζεται ως εξής: "Η πράξη στοιχήματος χρημάτων για το αποτέλεσμα ενός αγώνα, παιχνιδιού ή άλλου απρόβλεπτου γεγονότος".

 

Η MEGABET PLUS, η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων, θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο, η οποία γρήγορα έγινε γνωστή για τις πολύ καλές πιθανότητες και τον αριθμό των αγώνων και των αγορών που προσφέρονται.

 

Η εταιρεία συστάθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1987 με την ονομασία SPORTSMAN CO LTD ως ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Τον Φεβρουάριο του 2000 μετονομάστηκε σε MEGABET LTD και τον Μάρτιο του 2005 μετονομάστηκε σε MEGABET PUBLIC COMPANY LTD.

 

Τον Νοέμβριο του 2012 η εταιρεία αγοράστηκε από την LP THE PRO (MERIDIAN CYPRUS) LTD και μετονομάστηκε σε MEGABET PLUS LTD. Τον Ιανουάριο του 2013 η εταιρεία συγχωνεύθηκε με την TOP SPORT και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους αγόρασε τη KORONA BET και τη BETENA. Τον Ιο Ιούλιο του 2014 αγόρασε την BHTABET Ltd και το 2017 η MEGABET PLUS LTD αγόρασε την εταιρεία MYBET CYPRUS LTD.

 

Το Σεπτέμβριο του 2018 με το κλείσιμο από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Royal Betting Ltd, η MEGABET PLUS LTD καταφέρνει να απορροφήσει πάνω από το 50% των καταστημάτων που άνηκαν στην εταιρία και επίσης ένα αρθιμό 26 υποκαταστημάτων. Στη συνέχεια, από το Δεκέμβριο του 2018, η CLEVERPATH HOLDINGS LTD λειτουργεί με την επωνυμία MEGABET PLUS.

 

H MEGABET PLUS προσφέρει με τις υπηρεσίες της μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες και δίνει την μεγαλύτερη γκάμα αγορών για στοίχημα με όλα τα δημοφιλή σπορ, ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, Formula 1, μπιλιάρδο, τένις, αγώνες στίβου, πετόσφαιρα, γκόλφ, πυγμαχία, cricket, rugby, baseball, χειροσφαίριση, χόκεϊ, χόκεϊ επί πάγου, futsal, αμερικανικό ποδόσφαιρο, darts, υδατοσφαίριση, WRC, Moto GP, ποδηλασία, διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision και τα Οscars.

 

Η CLEVERPATH HOLDINGS LTD με την επωνυμία MEGABET PLUS κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης A (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy.